Verificare Serie Şasiu Maşină

Inspecția mașinii este o modalitate excelentă de a îndeplini dorința fiecărui șofer de mașină de a avea o mașină sigură și sigură din punct de vedere tehnic. O inspecție a mașinii poate fi, de asemenea, extrem de utilă pentru un cumpărător care dorește să cumpere o mașină ordonată deja folosită. În timp ce modalitățile de inspecție a unui vehicul sunt numeroase, una dintre cele mai cunoscute și mai fiabile este inspecția mașinilor după numărul caroseriei (altfel cunoscută sub numele de verificare VIN).

Numărul de identificare a vehiculului (VIN) este o combinație unică de șaptesprezece litere și numere care descrie un vehicul specific fabricat în ultimii 30 de ani și istoria sa. Adesea numărul corpului este echivalat cu ADN-ul uman deoarece descrie caracteristicile și proprietățile mecanismului. Numerotarea este responsabilitatea producătorilor de vehicule înșiși și este aplicată de obicei în locuri care nu pot fi separate în mod normal de mașină, cum ar fi la joncțiunea parbrizului și a panoului interior din exterior. Dacă codul nu există, mai multe informații pot fi furnizate de service autorizat sau de centre de inspecție tehnică, forumuri online unde entuziaștii își împărtășesc cunoștințele. Numărul VIN este format din trei părți: informațiile codificate în prima parte (WMI) dezvăluie producătorul auto, a doua parte (VDS) descrie caracteristicile generale ale mașinii, iar a treia parte (VIS) indică doar caracteristicile specifice unei anumite mașini. Codul poate fi folosit chiar pentru a verifica citirile, cum ar fi inversarea contorului de kilometraj, care arată istoricul modificărilor kilometrajului, modificărilor echipamentelor din fabrică, incidentelor din trecut, cum ar fi accidentele și furturile. Numărul caroseriei, cunoscut și sub denumirea de standardul internațional ISO 3779-1983, este utilizat de multe țări din întreaga lume, precum Statele Unite, Germania, Franța sau Rusia și este apreciat de toți marii producători auto. Codul poate fi folosit chiar pentru a verifica citiri, cum ar fi inversarea contorului de kilometraj, care arată istoricul modificărilor kilometrajului, modificărilor echipamentelor din fabrică, incidentelor din trecut, cum ar fi accidentele și furturile. Numărul caroseriei, cunoscut și sub denumirea de standardul internațional ISO 3779-1983, este utilizat de multe țări din întreaga lume, precum Statele Unite, Germania, Franța sau Rusia și este apreciat de toți marii producători auto. Codul poate fi folosit chiar pentru a verifica citirile, cum ar fi inversarea contorului de kilometraj, care arată istoricul modificărilor kilometrajului, modificărilor echipamentelor din fabrică, incidentelor din trecut, cum ar fi accidentele și furturile. Numărul caroseriei, cunoscut și sub denumirea de standardul internațional ISO 3779-1983, este utilizat de multe țări din întreaga lume, precum Statele Unite, Germania, Franța sau Rusia și este apreciat de toți marii producători auto.

Verificarea mașinii după numărul seria de sasiu este extrem de utilă pentru oricine este interesat de un vehicul uzat. Acest lucru poate ajuta potențialul cumpărător să învețe informațiile relevante și să ia decizia corectă atunci când cumpără o mașină uzată, rezolvând problemele legate de funcționarea neloială și de piața comercială. Dacă informațiile dezvăluite de vânzător nu corespund faptelor reale, acesta poate fi un avertisment care încurajează o privire mai atentă asupra întregului istoric al vehiculului, negocierea unui preț de achiziție mai mic sau abandonarea achiziției.

 

Verificarea mașinilor conform numerotării VIN formează o opinie realistă despre mașină, asigură prețul rațional al acesteia și vă permite să fiți liniștiți în ceea ce privește siguranța dumneavoastră.

automobilio patikra pagal kebulo numeri
Meniu